zondag 25 oktober 2009

Ring Race


Jij en je toekomstige gingen 90 dagen lang op zoek naar een prachtige verlovingsring die Salons van Dijck ergens heeft verstopt in Mechelen. Via vragen over bekende Mechelse historische gebouwen werd de locatie langzaam onthuld. De gelukkige winnaars van het huwelijksfeest t.w.v. 10.000 euro zijn Elke De Wilde en Werner Van Hoof. Voorts wonnen Katrien Steffens en Roel Comyn een waardebon van 500 euro bij Maxim's Couture en gingen de trouwringen van juwelier Clem Vercammen naar Tine Brabants en Thierry Van Velthoven.

Elke De Wilde en Werner Van Hoof zijn de gelukkige winnaars van een trouwfeest ter waarde van 10.000 euro. Voor Tine Brabants en Thierry Van Velthoven wordt de keuze van de trouwringen een koud kunstje. Zij wonnen een waardebon bij juwelier Clem Vercammen. De bronzen ring is gevonden door Katrien Steffens en Roel Comyn. Het paar kreeg een waardebon van 500 euro bij Maxim's Couture.

We wensen alle deelnemers te feliciteren met hun zoektocht naar de ring.






Een onvergetelijk en romantisch trouwfeest?



Salons Van DijckZoek dan de felbegeerde verlovingsring die verborgen ligt in een historische locatie in Mechelen. Word het gelukkige koppel en ga aan de haal met een cheque t.w.v. 10.000 euro, om uw trouwfeest in alle pracht en praal te vieren bij Salons van Dijck…

Speel andere koppels naar huis door deel te nemen aan deze fantastische race en zoek telkens het antwoord op de vragen die om de twee weken op onze website verschijnen. De vragen gaan steeds over typisch Mechelse monumenten, locaties of producten. De antwoorden bestaan uit cijfers die de coördinaten vormen van de eindlocatie. Vul deze coördinaten in op Google Maps of op uw eigen gps, kom samen met uw partner tijdens de finale naar de mysterieuze locatie en vind als eerste de ring…

De finale zal plaatsvinden op zaterdag 26 september om 11u00 met aanvullend receptie en fotoshoot. Niet getreurd als je de felbegeerde ring net niet te pakken krijgt, elke finalist valt bij ons in de prijzen!

Salons van Dijck wenst je alvast veel succes in je zoektocht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten